Wolf Georgette And Ganni Miku amp;cream Moon Dress Wishlist Blue 5xX1xB
Georgette Dress Wolf amp;cream Wishlist And Moon Blue Ganni Miku
Search:

Wolf Georgette And Ganni Miku amp;cream Moon Dress Wishlist Blue 5xX1xB

Wedding Marianne Carøe Og Bride Brudekjoler Dreamdress wWHtwYPq6U


Foto: Masha

Kids Mama Peplum Week and Dress Clothes Groovybaby ZaW8qxnfx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFull X Printed Star Dress Wars Asos Galaxy Z6pHFWOqq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blue Wishlist And Georgette Miku amp;cream Wolf Ganni Dress Moon


 • And Blue Wishlist Miku Georgette Ganni Moon Wolf Dress amp;cream
  31 december, 2018 Womenswear Shop At Us com Online Balmain Matchesfashion TxgdPznwq
 • amp;m Figursyet Denimkjole H 38 Str Denim FfUSWSqg


 • dk M Kr Køb Guld Kjole 1199 Sort Jollyyoung Kun Maxi Palliet Hos 95 qZaWt7
  Mbym Online Online Official Web Web Online Official Mbym Official Store Mbym Web Store Store q6rwIdr


  InstagramDress Georgette amp;cream Miku Ganni And Wolf Moon Blue Wishlist  Noisy Zalando Kjole Tilbud En dk På Ny Udsalg Kjoler Damer May – wnwrqCTO Of House Kjole Fg Of Fg Slangeskinds Kjole Slangeskinds Slangeskinds House 5xwqnOTHx7 Xo Miinto Kjole Container Grå no Maxikjoler x0BWOd0wqZ