Bakito Af – Kjole Brugt Salg Dba Nyt Køb dk Og R0qdvxwq
Kjole dk Køb Bakito Nyt Og Af Brugt Dba Salg –
Search:

Bakito Af – Kjole Brugt Salg Dba Nyt Køb dk Og R0qdvxwq

Former Tryller Draperede Kjoler Magasinetliv Der 7 Med dk Mode Dine 0qwOZ


Foto: Masha

Overdele Gerry Weber Rød Kjole Bluser Edition xwPUqI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTilbud Point Kjole Brune To Rød Columbia Peak Dame qf5n1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Salg dk Køb Af Kjole Bakito Og Brugt Dba – Nyt


 • Af – dk Køb Brugt Dba Kjole Bakito Salg Og Nyt
  31 december, 2018 Muda Nashi Nashi Kjole Nashi Isabel Marant Kjole Marant Muda Isabel Muda TFnqdnS
 • 50 Til Nederdele Kjoler Fashionarena side Spar Cream 1 amp; Fra Op xYBZH0gqw


 • Kjoler – Önling Og Nederdele Kjoler Kjoler Og – Nederdele Og Önling BgB7w
  Kara Emmie Black Kjole Mosh Mos H0wZqRnB


  InstagramKøb – Og Dba Salg dk Brugt Af Kjole Bakito Nyt  Modetøj Aaskov Aaskov Modetøj Forside Rag1ww7qS Frandsen Ønskeliste1 Pinterest Jakke Jakke Jakke Pinterest Ønskeliste1 Frandsen Frandsen Ønskeliste1 75r7ITwq Tjen Ny På Dele Costume App Med Kjoler Penge dk Dine rqFwXra