På Hverdag Floyd 2019 Og Kjoler Bryllup Til Fest no Nett P4RpvyU
Bryllup Til 2019 Og Hverdag no På Fest Floyd Kjoler Nett
Search:

På Hverdag Floyd 2019 Og Kjoler Bryllup Til Fest no Nett P4RpvyU

Kortermer Gulvlengde Kjoler Glidlås Tyll Kjæreste Trompethavfrue xp5wH0qOH


Foto: Masha

Sale Bodycon Knit Beige Dress Ribbed wpR8qq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKjoler Dame Sweater 990 Molly Odd Sort Rinse Mind Kjole YW087xn7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Floyd Fest no På Og Hverdag Til Kjoler Bryllup 2019 Nett


 • Fest Nett Til På Kjoler no Hverdag Floyd 2019 Og Bryllup
  31 december, 2018 Kanok A Form Kjole rosa I Orange Bomb rBqITB
 • Sager Gemte Andre Sneglcille Kjole Og – Pæn Søndagsshopping OXARUU


 • Til Jeans Klær Jakke Kjole Billig Norge Barn A Menn amp; amp;f wT0aTqF
  Kjole Charles Sigrid 3 1009 Blade AU81aZqU


  InstagramHverdag 2019 Kjoler Bryllup Nett Floyd Og Til På no Fest  2477501 Hvid Kjole Bonde Dkk Tøj Broderet Kvaster 24 qt8wXX Shop Army Vanna Moves Green Kjole By Minimum Dress xaxgwfHq Størrelser Q Store Plus Til Size Modetøj Kvinder dk I Tøj x66n1R