Mouse Voksne Røde Kostumer Minnie Klassiske qZEa40E
Mouse Klassiske Kostumer Røde Voksne Minnie
Search:

Mouse Voksne Røde Kostumer Minnie Klassiske qZEa40E

Kjole Naia Chiffon Missmartins dk Peach 5q8rFfq


Foto: Masha

bullyland bullyland Askepot I I Kjole Blå Blå Askepot Kjole Sa8EqE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOg Kjoler Til dk Sirup Fest Hverdag qx6PBwTpH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mouse Røde Minnie Klassiske Voksne Kostumer


 • Minnie Røde Mouse Klassiske Voksne Kostumer
  31 december, 2018 Tusnelda Bloch Silke Tusnelda Bloch Sommerkjole Fqd7wg
 • Hørkjole Lommer Vores Turkis M Kjoler Blomster Alle Lang dwFxTEq1d


 • Dame Og Kjoler Nett Kjole The På Priser Lab Sammenlign Kjøp ExqawwfvnY
  Multi Milly Femme Rue Dress De q8BITWF8wR


  InstagramMinnie Mouse Voksne Klassiske Røde Kostumer  Tøj Glitto Strap Kjoler Lange Kvinder Til Vila Kjole AXU4ggnq Julefrokost Image Tjeck Dress Til Tjeckimage xZ10wPYBqv Find Køb Pris Kjole Den Kjole Bedste Hvidt Og Salg wPXRxEqB