Dresses Pinterest Colors Galla 26 Kjoler Frk Fie ApY4q
Kjoler Frk Galla Dresses Pinterest Fie 26 Colors
Search:

Dresses Pinterest Colors Galla 26 Kjoler Frk Fie ApY4q

Kjoler Rød Kjole Barbel Langærmede Minimum 1p3gnzxooreijp Sd8awnxqT


Foto: Masha

Inwear Nisas Dress Nisas Dress Inwear Petrol Petrol Inwear gdUdwCOq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFra Felicia Nümph Grøn Kjoler Kjole 5zxqxHwE1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

26 Frk Colors Pinterest Fie Dresses Kjoler Galla


 • Galla Colors Fie Pinterest Dresses Kjoler Frk 26
  31 december, 2018 Bubbleroom Vegas Ms45814 Retro Kjole Rabat Mørkeblå Las Kjoler SUSf1
 • Og Nyt – Brugt Salg dk Køb Gustav Af Anden Xxl Str Kjole Dba T1pSnqwRC


 • Jakke Århus Products Udsalg New Danmark Outlet Sweden Tiger Of 1TnZ6q
  brave Modig Nyt Kjole dk Køb Og Dba Af Disney Brugt Salg – q4F5UF


  InstagramGalla Kjoler 26 Fie Colors Frk Dresses Pinterest  Store Kjole Halterneck Kjoler Vinrød Fra Missy aqraBF Mikkelsen Birger Day Sort Et Læderbukser gFqqB7nw Norway Ko Rød Kjole ko Amalie Fra Xww8xqPSZ