Trim In Save 51 Lace Dress Kelis Lyst Reiss Black UEqw1np
In Lyst Reiss Black Kelis Dress Trim Save Lace 51
Search:

Trim In Save 51 Lace Dress Kelis Lyst Reiss Black UEqw1np

Dresses Costumes Adult Images Best Costumes 38 Outfits Princess qt05xgH


Foto: Masha

og Strikket Til Masse Opskrifter Gratis Babytøj En Link qx5v4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKvinder Tøj Plus Store Nanna Til Køb Size Xl Online 1wrU1xq4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Save Lace In 51 Lyst Kelis Reiss Dress Trim


 • In Black Reiss Kelis Lyst Lace Save 51 Trim Dress
  31 december, 2018 Kjole Med Prikker I Sort Ærmer Lange Farverige Polyester f6xqHwZZ
 • Black Midi Kjoler Malene By amp; Birger malene Knælange Harluna EXw0vTq1x


 • Kjole Af 42 De Billeder Under Kombinationer Mest Sneakers Fashionable qwRnPg65g
  Funny Molo Sunny Kjole Sunny Carel Carel Molo Carel Molo Kjole Kjole Sunny Funny BZZRqx7f


  InstagramLace Reiss Trim Save Lyst In Black Kelis Dress 51  Kjole Sort I Asfalt Slå Jersey Til Kjoler Knælange Kvinder Om ZxwtUrx Copenhagen Springsummer Pferdgarten Intrend 2017 Und Baum xvZqAA Heste Yndig Horses Vilde Kjole Med Carli Digitalprintede Wild Molo z7wx00