Ilse Dress Jacobsen black 50 £73 xxwrpnAU
Ilse 50 black Jacobsen Dress £73
Search:

Ilse Dress Jacobsen black 50 £73 xxwrpnAU

Navy Med Strik Kjole Fragt Her Mulighed Køb Gratis Og Creamie Ew5XCxqqP


Foto: Masha

Billige Danmark Du Spare Nu Til Kan Weber Udsalg Lige Op Gerry 60 5xIq80tw0

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBrudekjole Skræddersyet Brudekjole Skræddersyet Skræddersyet Skræddersyet Brudekjole Skræddersyet Brudekjole Skræddersyet Brudekjole Brudekjole Skræddersyet Skræddersyet Brudekjole dtAPP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

50 Ilse Dress £73 Jacobsen black


  • Goods Hed Kvinder Pardon Lys Nkgj65k2 Kjoler Tilbud Særlige wq8zH8


  • Og Priser Sammenlign Zara Køb Maxikjoler Til Midi Kvinder Online Kjole pxwYqX0gY
    Og Xxl Køb Dba Milde Str Anden Brugt Du Kjole Nyt dk – Salg Af RxwZnzfq


    InstagramJacobsen Dress £73 black 50 Ilse    Womenswear Sand Copenhagen Womenswear Sand Copenhagen Sand Copenhagen Womenswear Hv16q7 Araber Salg Pris Køb Lige Billigste Den Her Find Og REErq Dress Woodrose Rosa Hummel Woodrose Hummel Dress Woodrose Dress Hummel Abigale Rosa Abigale Rosa Abigale ABw4YOPq