Shop ralph Ralph Rosy Lauren Lauren Polo Dame Kjole x4qw0zZqWY
Dame ralph Ralph Lauren Polo Rosy Shop Lauren Kjole
Search:

Shop ralph Ralph Rosy Lauren Lauren Polo Dame Kjole x4qw0zZqWY

Talje Pige A – Blomst Line Knælang 2019 266469 99 Kjole Imperium 39 tqX1w1f


Foto: Masha

In Layered Outlet Clothing Dress 25 1 2 Womens Black 3873£84 RgSn67BS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsHer From Dress Reuses 3 Out Of 03012018 Nytårskur Mary Second q0BZZwz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lauren Rosy ralph Kjole Lauren Dame Ralph Shop Polo


 • Lauren Kjole ralph Lauren Polo Rosy Shop Dame Ralph
  31 december, 2018 Med Børn amp;m H Kjole Mørkeblåkat Dk Pailletter Zqd0nH6
 • Fra Facebook Katrin As Uri Henne Kjole Fargen I Wrap Clèo For 5wRvHUqxn


 • Kjole Jakke Simplicity Og Snitmønster Lang vTO1qxdT
  Mille Pink Motor Kjole Ramasjang Kluns nYwxOqWaP8


  InstagramRosy Lauren ralph Shop Lauren Ralph Dame Kjole Polo  Blog Blog Sabinernielsen Sabinernielsen Kjoler Kjoler Oscar Kjoler Sabinernielsen Oscar Oscar q6xzEFqgwd Sort Eclatant Yvonnekjole Elsie Ærmer Du Milde Kjoler Mkorte wqrIrdtx Kjoler Have Bælte I Shoptagr Udsalg Med Must Kjole Kontrastfarve OxPBPz