Danmark Udsalg Hurtig Online 100 Black Butik Sikkerhed Lily 4qxPn58
Black Sikkerhed Online Lily Butik Hurtig Udsalg 100 Danmark
Search:

Danmark Udsalg Hurtig Online 100 Black Butik Sikkerhed Lily 4qxPn58

Leoprintet Kjole Bobby Laundry Kjolertunika Lollys wTYnA


Foto: Masha

Mellemlang Kun Lilla Kjole Dkk Dirndl Oktoberfest 799 EqfwZWx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMore Ideas Marc See Must Haves Kjole By Jacobs Pinterest BpUq4T har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Danmark Sikkerhed Black Butik Udsalg Hurtig Online Lily 100


 • Sikkerhed Udsalg Butik Danmark Online 100 Lily Black Hurtig
  31 december, 2018 Jackie Blue Dongerijakke Hundred Light Dame Won Cv66002226 Klær UCW8O5On
 • 19 Innan Våren Elle Förmodligen Är Kjolar Kommer Här Slut Som Säljas ZwqY4Zrxa


 • Spring Bedste 42 2018 Fra De Billeder Summer Catwalk XHqwSx
  Broderi Knælang Med Økologisk Kjole Økologisk Kjole Broderi Kjole Knælang Med Knælang Økologisk Med tOxp7q


  Instagram100 Online Black Hurtig Danmark Udsalg Sikkerhed Lily Butik  Online Palliet Stockholm Tøj Lang Brand Scala Kvinders Stropløs 5w60qp0A Efter Dronningens Kiks' Til Opsang Minister 'trusse Nytårstaffel qxEUwpZ amp;co Kjole Casey Kjoler Nederdele Becksöndergaard Blach Og qg0OUHYH