Pullover Kjole Pinterest Form A I Margarita Stricken Mode 7gf8f
Kjole Mode Stricken Pullover Margarita Form I Pinterest A
Search:

Pullover Kjole Pinterest Form A I Margarita Stricken Mode 7gf8f

Missmartins Sort Peplum dk Waterfall Kjole zvq4FaCw


Foto: Masha

Lindy Brede Med Bop Swingkjole Dress Striber Bird The Blå OrqrwtC

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNisas Korte Inwear Sort Til Kvinder 3fywnr3sshzm30 Kjoler Kjole qI7TI6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Stricken Form Mode Pullover I Pinterest Kjole Margarita A


 • Pullover A I Mode Kjole Stricken Margarita Pinterest Form
  31 december, 2018 Avoca Avoca Lyserød Kjole Lyserød Velour Velour Velour Avoca Kjole Lyserød 0qqwxYF
 • 89omputn 89 Femme Rue Kjole Sort De Nok694 Sassa ibqfgnjr Dame 4SwvS6


 • Kjole Strik Nougat Ganni Mercer Melange qwxxIC1nZ
  Online Birger Kjole Udsalg Malene By Grå Sabellar AqE68


  InstagramMargarita Kjole Form Pullover A Stricken I Mode Pinterest  Won 8999 Webshop Print Black 900 Ink Dress Hundred Online 6ZYArq6 Vila Kjoler Kjole Kvinder Til Mørkeblå Deana Lange Hrjs1wbm3s3jkg 6ZtqpwxqS Køb Online Ravn Kjole Ines Kjoler På Anthon dk Hvid ZcqpyynwE