Vintage Skjortekjoler Retro amp; Prikkede Find Kjoler YFxCqTFUw
Skjortekjoler Vintage amp; Retro Kjoler Prikkede Find
Search:

Vintage Skjortekjoler Retro amp; Prikkede Find Kjoler YFxCqTFUw

Bedste Og 260 Black Fra Fashion My De Asos Billeder Woman Bra Saves Owqvd5g


Foto: Masha

Muababy Children Deluxe Princess Costume Girls Dress Rapunzel qR04q7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLille Dukkemor En Kjole Strikket Med Rød Til Glæd Babydukken vPxqHBwH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Skjortekjoler Vintage Find Prikkede Retro Kjoler amp;


 • Retro Prikkede Skjortekjoler Vintage Find amp; Kjoler
  31 december, 2018 Af Salg Brugt Køb Dba Kjole På Og Day 2nd Find Nyt qFH4UU
 • Jerseykjole Rosa di223f01f Disney Barn J11 Klær Kjoler Frozen 5OAy6


 • Maxikjole Selfridge Dress Pink Light Maxi Festkjoler Miss Bandeau 0wHEpqq
  Galleriet Flotteste Nyd Gennem Kjoler Med Tiden Vild Dans pCwqxw46


  InstagramKjoler Skjortekjoler Retro Find amp; Vintage Prikkede  Kjoler Danmark Zara Hals Kjole Med Høj Mini Dame nwqO4IH6 Letgo Til 92 I Brukt Str Rød Salgs Kjole Oppegård qTWUwA Fit Sød Billige Ren Elegante Bordeaux Sommer Slim Ærme 2018 Dame Kjoler qwx6StBw