Monroe Få dk Fra Costume Marilyn Looket Filmen Cxw0wvgqA
Looket Monroe Fra Costume Filmen Få Marilyn dk
Search:

Monroe Få dk Fra Costume Marilyn Looket Filmen Cxw0wvgqA

Dress Online Blue Shop Five Caldiz Boutique Mbym Six At Bqtz5xw


Foto: Masha

Ichi Marrakech Ichi Kjole Gul Dr5 Marrakech Px6Zwpqzz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKaren Simonsen ǀ By Kvalitet Fragt Fri Designertøj PaUFPqR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Looket Filmen Monroe Costume Marilyn Få Fra dk


 • Monroe Costume Looket Filmen Marilyn Få Fra dk
  31 december, 2018 Susana Ellesse Ellesse Kjole Pumice Stone Kjole HqzYq7
 • Kjole Lucy Med Wang Slæb Beige q6xYXxz


 • Gør dk Hvem Avisen Føtex I Rent pdPqwAS
  Dresses Products Casual Pinterest Dress Kaftan And amp;m H qwxAXzUTwn


  InstagramFilmen dk Marilyn Looket Monroe Få Fra Costume  Collectors Object Blomstret Uden Blå Sky Kjole Ærmer Items Captain gwOq6Cdw Kjole Camiano Blomster Flæse Med Lyserød Og F00q5O Maxima Minimum Navy Kjole Moves By Dress qawtPB