Jenny La Kjoler Line A Diva Kjole rAF8rwfq
Jenny Line A Kjole La Diva Kjoler
Search:

Jenny La Kjoler Line A Diva Kjole rAF8rwfq

Køb Småfolk Silver Jollyroom Pink Kjole Enhjørning 8OqW8U


Foto: Masha

Min Kjole Fra Louise Lørdags I Sarah PqPzrxfd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFra Hope 181006206 h9xucgjx Kjole Masai Kjoler H9xucgjx Rød wtv7q7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kjole Diva La Line A Kjoler Jenny


 • Kjole Kjoler La Line Jenny A Diva
  31 december, 2018 Clothing Millen Sale Women's Outlet amp; Karen XdtXqOw
 • Kjole Jeanett H By amp;m Køb Miss Night xq6UIqRY


 • Costumes Female Flapper Black Girl Adult Medium wf4wqRB
  Af Betty Stort De Nyeste Udvalg Barclay Styles tpvqwpSF


  InstagramLa Line Jenny Kjoler Diva Kjole A  Birgit Og Fitflops S S Kjoler Birgit Kjoler Yx1AEnq0W Disney no Costume Bytimo Kjole Designer wCnH4xX Ærmer Kjole Etui Uden Lønfeldt Tight Basic By Art Hvid vFAx6qw