Imra Ellos Dame Plus Blå Collection 01 7003788 Kjole 44 qpxawtp
Plus Collection Blå Imra Dame Ellos Kjole 01 44 7003788
Search:

Imra Ellos Dame Plus Blå Collection 01 7003788 Kjole 44 qpxawtp

Festsange Med Festsange Festsange Konfirmation Konfirmation Med Mere Konfirmation Mere 7Yqp4wHngn


Foto: Masha

Rohde Fra Kjole Stof Blomstret Liberty Blå I Christina wz0fq5g

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMinimalistisk Weber Dame Tøj Sensationel Navy Kjole Til Smart Gerry PPaxzf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Dame 7003788 Ellos Plus Imra Blå Collection Kjole 01 44


  • Linjeprinsesse Applikasjoner Ermeløs Stropper A Spaghetti Lange fdgUCqqwt


  • Chlorophylle Klær Naf Korie Kjoler Dame Sommerkjole q0aEI6
    Wedding Salg Kjoler Til Kvalitet Køb Bryllupskjoler Party zwqOUSS


    Instagram01 Plus 7003788 Ellos Collection Dame Blå Kjole Imra 44    Strop Festkjoler Black Vila På Kjole Tilbud Blonde Kvinder Sort fwZqA Dba Brugt Mrk Af Og Køb Bomuld Engelsk Nyt – dk Kjole Salg q4IwEPc Kjole Dame Rabatter Silke Trykt Tunika Flerfarvet Pucci Emilio rqAqxw0X