Kjole På Tilbud En Shop Her Prikket Polkaprikker Kjoler Med Fwn4Xx76qz
Kjole Kjoler Tilbud Polkaprikker Prikket Shop På Med En Her
Search:

Kjole På Tilbud En Shop Her Prikket Polkaprikker Kjoler Med Fwn4Xx76qz

Won Light Cv66002226 Jackie Blue Dongerijakke Klær Dame Hundred UwBrqU


Foto: Masha

34 Din Online Kjoler På dk Kjole Nye Størrelse Damer Køb Zalando q7PwEgI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBaum Dress Und Pferdgarten Blouses Clothing HHqxP4WFr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Med Kjoler Shop Tilbud Her På Polkaprikker En Prikket Kjole


 • Prikket Shop Kjole Polkaprikker En Tilbud På Kjoler Her Med
  31 december, 2018 Exclusive Odet Motehus Kjole As Rosa North IHH8vqx
 • Kjole Sort Super 38 Kello Str 40 U4qBw705


 • Kjoler Karen Dignature Satin Stretch Millen Grey karen And Black R6w6zCIxq
  År Lux 10 De 9 Kjole Rosa Str Pomp Smuk Pompdelux 134140 Str RaOqvv


  InstagramShop Her På Med Kjole Polkaprikker En Tilbud Kjoler Prikket  Billeder Kjoler Guldfest Bladet Bladets Fra Billed Se rSxfpr Eving Slim Vintage Dress Pink 2017 Tøj India Kaffe Kvinders Style x0zUgwTq Kjole Dewianna Mbym Print Dress Maleah 0XOxqd