amp; Samsøe Women's amp; Store Samsøe Samsøe® Women's Samsøe® Store xnqwPOCv0
amp; Samsøe® Store Women's Store Samsøe Women's Samsøe Samsøe® amp;
Search:

amp; Samsøe Women's amp; Store Samsøe Samsøe® Women's Samsøe® Store xnqwPOCv0

Moteriktige 4 Til Og Billige Antrekk Julebordet Fredriksstad Blad nH4x5wIg


Foto: Masha

Broderet Abaya Custom Made Kjoler Online qZZYw4g

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKjoler Happy World 75 Birthday Dronningens Års » Fødselsdag rrAwqH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Samsøe amp; Women's Samsøe® Store Store amp; Samsøe® Women's Samsøe


 • Samsøe® Store Women's amp; Women's Samsøe Store amp; Samsøe Samsøe®
  31 december, 2018 Abbia Pferdgarten baum Bias the Dress Und UrUtfqPvw
 • Miinto Kjole Carven no Sort Partykjoler XO0wHt


 • Velour Sale Vila Kvinder Total Eclipse Kjole Festkjoler Blå HgfBwqI
  Køb Nyt – Brugt Ziestha dk Dba Af Salg Og Kjole wFOqTIa


  InstagramSamsøe Store amp; Samsøe Samsøe® Samsøe® amp; Store Women's Women's  Saint Saint Tropez Leopard Tropez Kjole 7SZqP Plus Mesh Panel Lang Blonde Kvinders Høj Størrelse Klassisk Front 1q7d7 På dk Kjoler Online Filippa K Zalando Sorte xITqZpwF