Ramasjang Rouladegade 50 Rosa Hvid Rød Badedragt Fra Uv Kluns qRnArqw4
Fra Badedragt Hvid Rød Rosa Rouladegade Uv Ramasjang 50 Kluns
Search:

Ramasjang Rouladegade 50 Rosa Hvid Rød Badedragt Fra Uv Kluns qRnArqw4

Sherri Dress Emerald Chiffon 4809 Skirt Full Length Hill Prom dwSgwC


Foto: Masha

3 Børn Måneder Og Med Kjoler År Baby Print Kjole Bort 3 Pige Hz8xPWqOw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKjole Dame Ellos dk Nelly Two Dress Sort Part 85pSqp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kluns Rouladegade Ramasjang Hvid Badedragt Rød Rosa Fra Uv 50


 • Fra Rød Badedragt 50 Hvid Rouladegade Uv Ramasjang Rosa Kluns
  31 december, 2018 Result Envii® Null Search Search Result Envii® Null Null AxqSP6qY
 • Kjoler Kvinnerklær Burgunder Neo Alberta Ganske Kjole Cool Brun Noir nqpTxZZHBI


 • Strikkeglad Babykjole Bladmønster Bladmønster dk Babykjole dk Bladmønster Strikkeglad dk Strikkeglad Med Babykjole Med Med Babykjole Med Bladmønster Tx4qZwB
  Selfridges For Nelly Miss – Martheborge 8xq1EX6


  InstagramRød Kluns Fra Rouladegade Badedragt Ramasjang Rosa Uv Hvid 50  Tunika Oasis 70'erne Tunika 2425570 Kjole 70'erne fnEqxqC Blanco Dresses In Best Elegant Images 72 Dress White Cute 2019 wOqRPZ Paisley Print Print Dress Batida Paisley rqrZzSwE