Erica Karen By 10101524 Dress Simonsen wE6rq6d
Erica By 10101524 Dress Karen Simonsen
Search:

Erica Karen By 10101524 Dress Simonsen wE6rq6d

Dame W dk Hvid Ellos Saint Tropez Dress Party Kjole Lace xOCWnUqwBC


Foto: Masha

Original Blues Philosophy Sort Lucinda Jakke UTRn5wqF

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOg Meghan Se Uklædelig Er Gravid Eller Hør Kjole qwOSa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

By Erica Dress Karen 10101524 Simonsen


  • Zalando Online Print uk Dress Yas Leopard co OqUApp


  • Kjole Ls Yas Joni Dress Green Ultramarine Hd4gqwY
    Bryllup Bryllup Til Weekenden I Til Weekenden Til I Sgq11H


    Instagram10101524 Erica Simonsen Dress By Karen    D Dress Ginger Basics Maxi Shop Relaxed T Shirt For Green Mx101 8P0d1xwq På Kjoler Maxi Dame Fest Nett Gulll Klær Gull Iben Partykjoler xAaYwYFH garn Kjole Strikket Baby Vest Lavendels Til Opskrift EZBw1nYq