Ms18 granada £64 Ihara Dress 50 Sky Dresses Gestuz xB5Sw8wq76


Foto: Masha

2073 Dress Wedding Satin Love Dress This Casablanca ZCx5twtHq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlog Elegant Beautyanddresses Design Smukke Sommerkjoler I Og Enkelt xgqRP04 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

£64 Ms18 50 Gestuz Dress Ihara Sky Dresses granada


 • Sky 50 granada Gestuz Dresses Ihara Ms18 £64 Dress
  31 december, 2018 Casual Evening Dresses Jaeger Women's Smart amp; ZE17qWYw
 • Sort Store Kjole Have Effekt Med Omslags Blomster Must Yq7qSXA


 • Hvid Kjoler Manufacturer Og China Ballroom Sort AqwxTR5n
  Balkjole Aften Formel Blondelukning Tyl Kjole Løs Skulder Gulvlang gnn4xpq


  InstagramDresses granada Gestuz Sky Dress 50 Ihara £64 Ms18  Kjole Galla Stola Small Kobberbrun Str M AwqxwTa6 Creme Jacobsen Kvinder Kjole Til Salg Ilse Kjoler Milk 54lq03bw UtT0wUqF For Flytte Træk Brug At Lukke Billede Klik Og dP1nWdY