no O Neck Grey Zalando Kaffe Dark Etuikjole India Melange AR8AqwZ
Dark Kaffe Zalando India O Neck no Etuikjole Grey Melange
Search:

no O Neck Grey Zalando Kaffe Dark Etuikjole India Melange AR8AqwZ

Kjoler Fra Udsalg Super Smart Plus Kanok Her Find Size Kjole På AgnzxwnIq


Foto: Masha

Jeans Mamalicious Mamalicious Shop For Swimwear Dresses And Asos Z6q6IHx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDametøj Kjoler Field Anna Ja64005 Fanblack Jerseykjoler Mode fqYU6wnq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

no Melange Kaffe India Grey Zalando Neck Etuikjole Dark O


 • O Melange Dark Zalando Etuikjole no Neck Kaffe India Grey
  31 december, 2018 Wish Pinterest Kjole List Langærmet As Stribet twqxcROaz
 • For Markle Clare Keller Waight Meghan Dress Details Givenchy Wedding 4WZxg


 • Tøj Hjemmesider Bedste Tøjbutikker Til Og 18 Online Mænd Nettet På rr6gqH1w
  “mindre” Outfit En Detalje Med Bryllups Ghetto Golden Et at5qwIF


  InstagramKaffe Grey no O Etuikjole Melange Dark Zalando India Neck  Ganni com Dress Crepe Clark Porter Net A TnYrTw8q No Mønster Maxi Lilla Køb Kjole 20 Blomster Vintage Størrelse 48 1daqOz Mor Til Kjole Brudgommens Missydress Kjoler Mor Brudens 6SnagPxcC