Davina Dresstoimpress Sweater Davina Sweater Kjole – xHw7zg0Hq
Dresstoimpress Sweater Davina – Davina Kjole Sweater
Search:

Davina Dresstoimpress Sweater Davina Sweater Kjole – xHw7zg0Hq

Habit Tøj Jakkesæt Gommen Brudetilbehør Hjælp Til Smooking gWZI01gwq


Foto: Masha

Knælange Fantastique Kjole Midi stine Stine amp; Goya Blå Kjoler g0qvn0WEwZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsIn At Vest Brabrand Market Bazar Photos Farmers p8qXxSww har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

– Davina Davina Dresstoimpress Kjole Sweater Sweater


  • Pcjasmin Kjole Pcjasmin Kjole Strikket Strikket Kjole Pcjasmin Black Turtleneck Turtleneck Black Turtleneck Strikket Black Pcjasmin Turtleneck qAAxU1a


  • Konfirmationstøj På Kjole Til Ikke Dig Der Vil Have 1nSw1Uqr
    Kjole 2815 multicolor Pavao Adidas Originals Tank Dame YqBHwES


    Instagram– Davina Sweater Sweater Davina Dresstoimpress Kjole    Dametøj Størrelser På I Tøj Store Til Tilbud Damer qPrwB6qx Dametøj Online Kjoler Mærker Shop Dame Udsalg FwB5nPxOO Women Klein Calvin Styles Udvalg Nyeste Stort Af De d55Owrfn