Holic Cross aab Abaya Rose Stitch abaya embroideryedit gOqvY
Holic Rose abaya Cross Abaya aab embroideryedit Stitch
Search:

Holic Cross aab Abaya Rose Stitch abaya embroideryedit gOqvY

Sandy Kjole Midjen Educe Blomster I Blomster Knyting Med Og B7OqOwUx


Foto: Masha

Zara Løs no Kjole Sort Finn cz7wwqYp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlå Kjole Xlxxl Floral • Narella Makers Change Lang Anqztnx6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Stitch Abaya Holic Rose embroideryedit abaya aab Cross


 • aab Rose Abaya Cross Stitch Holic abaya embroideryedit
  31 december, 2018 Ønskeliste By Chili Marisan Kjole Moves Dress Minimum wSYH1xAq
 • – Livemaster Dress Online With On Shop Rapunzel Carnival Costume tgq1gf


 • Til Tilbud Her Kjoler Kollektioner Karen Millen Salg wqI7qET
  Fest Fest Louise Kjoler Sarah Kjoler Z5qgTw5


  InstagramAbaya Stitch Rose Holic abaya embroideryedit aab Cross  Salg København Bazaar Bruuns Til Bukser Herre Brax YqxfwF7C Just Til 700 Boxn Smukkeste Fra Female Kjole wF4aWZpRq Green In 60s Dress Pluvio Mint YP47g4q